MADENTA Tandklinik blev etableret i 2000 og har til formål at tilbyde et stort udvalg af tandbehandlinger på højeste niveau. I løbet af de sidste 16 år er Madenta blevet en af Ungarns førende tandklinikker, takket være vores faglige kompetence og de mest moderne teknologier. Indtil nu har vi behandlet mere end 70.000 lokale og internationale patienter.

VORES HOLD

Hos Madenta sørger erfarne tandlæger, tandplejere og venlige patientkoordinatorer for at du får den højeste kvalitet af tandpleje. Vores tandlæger er specialister i alle områder af tandpleje, herunder dental æstetik, implantologi, kirurgi, proteser og pædiatrisk tandpleje. På grund af det store antal patienter, strenge uddannelsesbehov og stærk kvalitetssikringssystem, kan vi tilbyde dig de mest up-to-date dentale og kirurgiske metoder. Hos Madenta vil du være i gode hænder, uanset hvor store dine forventinger er.

Vi har samlet et fantastisk hold af patientkoordinatorer der taler en lang række fremmedsprog (engelsk, fransk, tysk, dansk, italiensk) for at kunne hjælpe alle vores udenlandske patienter og opfylde deres ønsker. Vores formål er at du kan føle dig tryg også selvom du er langt væk fra hjemmet. Vores personale vil hjælpe med alle aspekter af dit besøg i Budapest for at gøre din tandlæge ferie så let og behagelig som muligt.

Vi er enestående

Madenta Tandklinik er dedikeret til at udføre tandpleje på højt niveau for fornuftige priser. Vi vil gerne opfylde dette krav, så vi har overvejet følgende kriterier for at kunne tilfredsstille alle vores patienters behov.