Madenta tilbyder dig en enestående mulighed: vi holder forundersøgelser i København. Vores kolleger tager jævnligt til Danmark for at møde og undersøge nye patienter. Konsultationens forløb: Hvis du kommer til vores konsultation vil du møde en af vores tandlæger og en dansk-ungarsk tolk, der hjælper dig med at følge dig tryg og velinformeret.

Først tager vi et panoramarøntgenbillede og tandlægen undersøger dine tænder. Bagefter kan du fortælle os hvad dine ønsker og behov er, så kan vi diskutere alle mulige behandlinger og løsninger.

Til sidst skriver tandlægen din personlige behandlingsplan, hvor du finder alle de nødvendige informationer: hvor mange gange du skal komme til Budapest for at udføre behandlingen, hvor mange dage tandlægen skal bruge til din behandling og hvad det kommer til at koste.

Vi gennemgår grundigt din behandlingsplan og forklarer hvordan det hele foregår. Hvis du har spørgsmål angående din behandling senere, eller du gerne vil gå i gang med din behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på alle dine sprøgsmål og kan hjælpe med at arrangere din rejse og ophold.

Flóra Németh, Petient Koordinator

Fordele ved at komme til vores forundersøgelse: Du kan møde vores kolleger og få oplysning om alle de mulige behandlinger og priser, samt få svar på alle dine spørgsmål uden at skulle rejse langt fra hjemmet. Hvis du vælger at starte din behandling hos os, kan du føle dig tryg, fordi du kender tandlægen der vil behandle dig og vores tolk der hjælper dig under hele opholdet.